Kontorsutformning – hur påverkar det oss?

Hur den fysiska arbetsmiljön påverkar oss i arbetslivet är för mig en hjärtefråga, och då menar jag inte utifrån ett ”paragrafperspektiv” (även om det är viktigt). Jag har berört området tidigare på bloggen men också skrivit om det i mina böcker. Jag är övertygad om att vi behöver införliva denna aspekt inom HR-arbetet, vilket jag skildrar i min bok ”Framgångsrika arbetsplatser – en bok om human resurshantering”. Vi designar våra fysiska arbetsmiljöer, därefter styr de oss.

För några dagar sedan var jag på ett seminarium där doktoranden Aram Seddig berättade om sin forskning. En intressant föreläsning och jag vill därför tipsa om hans forskning, som han berättar om i ett avsnitt i HR-podden.

Avsnitt: Kontorslandskap och arbetsmiljö

Passar även på att tipsa om en sida på Prevent för er som står inför förändringar av kontoret: Forma kontoret

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s